Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Zorgpersoneel weet van wanten

Iedereen weet dat de er tijdens de corona pandemie veel van de werkenden in de zorg wordt verwacht maar ook veel wordt gevraagd. En dus vond de organisatie van de Ronde van Drenthe het de hoogste tijd om deze zorghelden eens in het zonnetje te zetten.

Donderdag werd het personeel van de covid verpleegafdelingen van de Treant ziekenhuizen in Emmen en Hoogeveen door Femmy van Issum persoonlijk verrast. De deelnemers aan de toerversie van de Ronde van Drenthe en de traditionele verloting onder de gasten van de wielerwedstrijd hadden samen een mooi bedrag bijeengebracht. Geld dat altijd gebruikt voor het steunen van een goed doel. 

Op de klanken van ’t huisorkest van de Ronde van Drenthe, ‘Toet en Bloâslust’ uit Slagharen, ontving het personeel vanmiddag voor de hoofdingang van het Scheper Ziekenhuis in Emmen, op de veilige afstand van 1,5 meter, een warme attentie in de vorm van een Ronde van Drenthe ovenwant en een chocoladeletter.

De attentie en de muzikale aubade werden door het verplegend personeel zeer op prijs gesteld. Volgende week maandag wordt ook nog de covid afdeling van het WZA in Assen in 't zonnetje gezet. Op donderdag 2 december wacht de kinderen in 't Beatrix Ziekenhuis in Groningen ook nog een bijzondere verrassing!

 

Foto's: Sjoerd Looijenga