Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Winnaars goede doelenactie

Voor en tijdens de Rondes van Drenthe werd een actie gehouden voor Drentse Ziekenhuizen en Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.
Een leuke fijne actie, veel goede reacties gehad en nu we dit al jaren doen merken we dat dit al een vervolg heeft. Het is de bedoeling om ook in 2017 weer een actie te houden. Je ziet hoe blij de artsen en verpleegkundigen zijn om ook voor hun afdeling iets te mogen aanschaffen. De deelnemende ziekenhuizen kunnen hun wensen kenbaar maken aan de Stichting Ronde van Drenthe. Van de netto opbrengst krijgen zij een bedrag toegekend waarvoor bij/via sponsoren van de Rondes van Drenthe goederen kunnen aanschaffen.
We gaan met verpleegkundigen shoppen om hun wensen te vervullen.
 

ATTENTIE


15 april a.s. zal de prijsuitreiking bij de fa. Pet in Hoogeveen zijn en daar zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet. Een klein  buffetje, dat door het Alfa college samen met de Ronde van Drenthe wordt verzorgd wordt aangeboden.
.
De trekking heeft plaats gevonden in de voorinschrijving van de toerversie - onder de gasten, andere sponsoren en organisaties.
Vanaf deze kant willen we een ieder die zich op wat voor wijze  dan ook ingezet heeft bedanken. Laten we onze ziekenhuizen helpen. 
 
Prijzen zijn  aangeboden o.a. door Egbert Egberts uit Borger een fiets, Novilonvloer uit Coevorden, donatie Energiewacht, hotelbonnen/arrangementen door hotels ten Cate Emmen, Hamshire Hotel Emmen, Oringemarke Odoorn, Ruyghe Venne Westerbork Hotel Hoogeveen, Hotel de Börken Lhee, Hotel Hunzebergen Exloo, Hotel Spaarbankhoeve Hoogeveen, Landal Orveltermarke Witteveen, meubelcheque van Reas, pakket Dikkers  en natuurlijk de Ronde van Drenthe VIParrangementen. Verder nog La Brochette Hoogeveen, Livera Hoogeveen en fa. Pet Hoogeveen.
 

De winnende nummers van de toer voorinschrijving:


134, E. Oosterhuis Haren, 160 Joy Struik Emmen, 174 LIM Wassen Amsterdam
Bijschrijvers: 370 en 600
Westervelds mooiste no. 5 Wim Knook Breda, nr. 8 Vincent Bijl Dwingeloo.
Handdoeken en washandjes actie:
Nummers 27, 115, 144, 354, 668, 999, 1111, 1534, 2775, 3945, 4444
 
Winnaars dienen zich voor maandag 11 april te melden telefonisch: 0528274583 of per mail: rondevandrenthe@home.nl