Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Ronde van Drenthefamilie

Ronde van Drenthe richting finishlijn. Over 3 maanden is het weer zover. Je kunt het bijna niet geloven nu er de sneeuw ligt is het toch echt het kerstgevoel dat bij je boven drijft maar je hebt geen tijd dus vlieg je van hot naar her.
In deze crisistijd is het overleven geblazen. Tot nu toe lukt het aardig daar onze trouwe vrijwilligers en sponsors massaal de schouders er blijven onderzetten. Maar het moet op een andere manier, nog meer natura, nog meer samen. Ieder een klein beetje, maar dan ook velen dan gelukt het weer.
Onze slogan samen de schouders er onder gaat weer uit komen. De Ronde van Drenthe is springlevend. Ik heb wel geen economie gestudeerd maar met ons team wel veel organisatie ervaring.
Dat is weer gebleken met de 5 excellente rapporten van de UCI . Veel wielerliefhebbers denken in deze tijd met ons mee, behalve de wielerbond KNWU, die drukt bij de al veel te hoge tarieven nog even 2 % er bovenop. Als dat zo door gaat zal bij velen, zoals ook al is gebeurd bij onder andere de Ronde van Friesland, Tour de Rijke, Ronde van het Groene Hart, Delta tour Zeeland van 3 naar 1 dag, de stekker er uit worden getrokken.
Ook bij de wielerbond zal men moeten gaan denken kan het niet wat minder. De Rabo trekt de stekker er toch ook bij de profs uit. Over deze zet wordt veel gesproken.|
Er wordt onze mening gevraagd, die hebben we natuurlijk wel, maar zullen die maar voor ons houden in wielerkringen. Ik ben trots op mijn vrijwilligers en sponsors die nu in deze hectische tijd, vlak voor de feestdagen extra uren inzetten om, toch alles op z’n pootjes te kunnen hebben voor 7, 9 en 10 maart.
Heel veel dank van mijn kant voor jullie steun al zijn er soms slapeloze nachten. Wat staat ons te wachten?
2013 hoop ik van ganser harte dat alles loopt al is het anders maar 2014, als het zo doorgaat, moeten we nog meer de broekriem aantrekken. Daar krijg je letterlijk en figuurlijk maagpijn  van.
Misschien heeft dokter Contermans daar een recept voor. Ook de Beuken en vele huisartsen en ziekenhuisartsen bedankt voor jullie steun. Heel de medische kant heeft steeds pro deo onder andere ziekenvervoer Ellerie ons geholpen. Allen zijn het Ronde van Drenthe fans.
Je zag het bij onze jaarlijkse sponsordag. Weer een sponsor erbij: Hodij Coatings, Wat een fijne middag en avond.
De bus van Lanting stond precies op tijd voor, bij Batavus keek je je ogen uit. Om 16.00 uur werden we gastvrij ontvangen bij de firma Hodij Coatings in Hoogeveen. In de prachtige vernieuwde ontvangstzaal. Een kijkje waard.
Brasserie van Regteren verzorgde een perfect hapjesdiner. Tijdens het gezellig samenzijn werd het contract met de firma Hodij Coatings getekend en er was weer uitbreiding van de Ronde van Drenthefamilie. Ook hier voelde je de sfeer van saamhorigheid en een ieder ging met een tevreden gevoel naar huis.
Onze hartelijk dank gaat uit naar deze sponsorexcursie. Het kon niet beter.
Voor eenieder, zo kan ik ook niemand vergeten, fijne feestdagen, een goed uiteinde en een gezond en succesvol 2013.
Op dit moment hebben we een extra actie Ronde van Drenthe Weidesteijn. Weidesteijn wil graag een elektrische duofiets dus zetten we weer de gezamenlijke schouders er onder.
De actie: een Ronde van Drenthemok met daarin Nieuwjaarsrolletjes of chocolade rozijnenbolletjes. Leuk verpakt, dus voor een cadeautje heel geschikt.
U kunt ze in Weidesteijn kopen of bestellen maar ook bij mij: 0653738808. Help de medemens.
Voor mij en Huub breken er fijne dagen aan want onze Modesta komt over met de kleine Leonardo. Dat zal voor hun even wennen zijn, met verschil van ± 17 graden naar de vorstgrens.. Ik heb al wat warme kleertjes gekocht en de Sint en Kerstman hebben we ook al ingeschakeld. Ik hoop dan ook dat het ons gegund is een dag of 10 wat rustiger te hebben. Wat moet je veel voor zo’n hummel hebben, van autostoel tot wandelwagen, box en dergelijke. O ja, vooral pampers niet vergeten.
Maar ook hier waren de schouders en heel veel dank aan eenieder die mij dit jaar zo’n fantastische steun gegeven hebben.

Femmy van Issum

woensdag 19 december 2012