Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Ronde van Drenthe Prijsuitreiking actie, afsluiting 2017, uitkijken naar 2018.

Actie Drentse ziekenhuizen en Kinderziekenhuis Beatrix UMCG Groningen.

Wederom waren de ziekenhuizen weer zeer tevreden over de mooie cadeaus die ze mochten ontvangen. Kinderziekenhuis, speciale kinderfietsjes die geruisloos moesten zij Drentse ziekenhuizen waren blij met de DVDspelers, dvd’s, Ipad waar Media Markt Emmen nog een speciaal pakket bij aanbood. Ook de speciale gewichtstoren met gewichten viel zeer in de smaak, zo zelfs dat de 150 kilo wegende apparaat meteen meeging in een auto waar de veren van kraakten.

Ook de prijswinnaars die deze actie, met de sponsoren en vrijwilligers van de Ronde van Drenthe een groot festijn van gemaakt hebben waren zeer tevreden met de Novilonvloer van Novilon, bureaustoel van Pet, de prachtige bonnen van de hotels en restaurants die toch al de Ronde van Drenthe zoveel steunen., De meubelcheque van REAS Hoogeveen, de fiets van Koffie en Fietsen Assen en de Ronde van Drenthe VIPpakketten.

De middag werd met muziek en een buffetje en nog een leuke prijzenregen afgesloten. Ieder ging met een zeer tevreden gevoel huiswaarts.

Ronde van Drenthe bedankte allen die dit mogelijk hebben gemaakt want de ziekenhuizen hebben onze steun hard nodig;

Fietsen en Koffie Assen, Novilon Coevorden, Reas Hoogeveen, Dikkers Slijterij Hoogeveen, Media Markt Emmen, Ronde van Drenthe, Alfa College Hoogeveen, Brasserie Raethuys Hoogeveen, La Brochette Hoogeveen, van ’t Hooge Hoogeveen, Drentse Vleeswaren Geesbrug, Hotels: ten Cate Emmen, Hotel Hoogeveen, Ruyghe Venne Westerbork, Oringermarke Odoorn, Fletcher Hunzebergen Exloo, Fletcher de Börken Lhee, Restaurant de Gaffel Valthe, Koffie Koops Hoogeveen, Pet Hoogeveen, Bakken met Plaizier Hoogeveen, Dierxcksens Hoogeveen, Taska Hoogeveen, AH Offereins Hoogeveen, Garage Wemmenhove Zuidwolde, Heijs Food Products Hoogeveen, Beckers Breda, Eierhandel Pol Kerkenveld en Gemeente Hoogeveen.

Ook voor 2018 hopen wij op uw steun te mogen rekenen.