Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Personeel Covid-verpleegafdeling Wilhelmina Ziekenhuis Assen in 't zonnetje gezet.

Dat zonnetje scheen ook letterlijk vandaag voor de hoofdingang van het WZA. Vertegenwoordigers van de directie, werknemers en leiding van de Covid-afdeling van ’t Asser ziekenhuis werden door Femmy van Issum toegesproken. De voorzitter van de Ronde van Drenthe kwam niet met lege handen.

Op de muzikale klanken van orkest "Toet en Bloâslust" ontvingen de aanwezigen, op de veilige afstand van 1,5 meter, een warme attentie in de vorm van een Ronde van Drenthe ovenwant en heerlijke Hoogeveense speculaasblokken.

De geste van de Ronde van Drenthe werd zeer gewaardeerd en de vertegenwoordiger van het ziekenhuis benadrukte nogmaals dat dankzij deze actie opnieuw blijkt dat de werkenden in de zorg niet worden vergeten. “En dat voelt goed!”

De deelnemers aan de toerversie van de Ronde van Drenthe en de traditionele verloting onder de gasten van de wielerwedstrijd hebben dit jaar samen een mooi bedrag bijeengebracht. Dit wordt traditioneel door de Ronde van Drenthe gebruikt om medewerkers van de Drentse ziekenhuizen te steunen.

Dit jaar is er gekozen voor de zwaar beproefde covid-afdelingen van de ziekenhuizen in Hoogeveen, Emmen en Assen. Sinds 2016 worden ook de kinderen in ‘t Beatrix Kinderziekenhuis UMCG Oncologie in Groningen bij de acties betrokken. A.s. donderdag wacht ook hen nog een verrassing!