Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Nieuwsbrief Westervelds Mooiste 12 maart 2017

Nog een paar dagen en dan wordt op zondag 12 maart de 2e familie- en toertocht Westervelds Mooiste verreden. Zoals in de bevestigingsmail is aangegeven ontvangt u ’s ochtends bij de start bij Hotel Grand Café De Brink in Dwingeloo uw startnummer. Voor auto’s is er ruime, gratis parkeergelegenheid bij bejaardentehuis De Weijert, Weverslaan 1a in Dwingeloo.

Starttijden en routes

U kunt starten tussen 7:45 uur en 8:45 uur. Vanaf 7:30 uur kunt u uw startnummer ophalen. De routes zijn inmiddels beschikbaar via de site www.rondevandrenthe.nl in gpx-bestand. 

Verzorging en veiligheid.

Bij de start en finish in De Brink en bovenop de VAM berg is er een verzorgingspost. Na de toer is er douchegelegenheid bij de sporthal, Westeinde 1a in Dwingeloo. Wij wijzen u er op dat het dragen van een valhelm verplicht is bij de toertocht en dat u zich dient te houden aan de verkeersregels.

Een deel van de opbrengst van de toerversie wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar zijn dat de oncologieafdelingen van drentse ziekenhuizen en het Beatrix kinderziekenhuis in Groningen.Als deelnemer aan de toerversie doet u ook automatisch mee aan de verloting van de Ronde van Drenthe. Via uw rugnummer maakt u kans op een van de prachtige prijzen die hiermee te winnen zijn. De winnende nummers worden na de trekking op de site vermeld.

Voor verdere informatie over de tocht verwijzen wij u naar de website van de Ronde van Drenthe, www.rondevandrenthe.nl.
Wij wensen u veel succes bij de voorbereiding en zien u graag op zondag 12 maart.