Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Ladiestime 2010

Woensdagavond 29 september was het dan zover. De dames van sponsors van de Ronde van Drenthe werden deze avond verwend met een heerlijke ontspannen avond. Om 18.00 uur ontvangst bij La Brochette, daar geurde de koffie en broodjes je tegemoet. La Brochette, Slagerij Drent, Kaas- en Wijnhuis en Kwekkeboom hadden de handen in elkaar geslagen. Zo’n 105 dames hadden gehoor gegeven aan de uitnodigingskaarten van de fa. Pet.

De sfeer zat er direct goed in zelfs enkele missen van de Ronde van Drenthe waren aanwezig. Tegen zeven uur richting Buining. Buining Mode was een samenwerking aangegaan met de Ronde van Drenthe, Douglas gezichtsverzorging, een stand bloemschikken waar vele dames op 7 december een workshop in de Kerstsfeer zullen gaan bijwonen en bij Douglas de klantenavond op 6 oktober. Er werd een leuke show gegeven door de mannequins, erg leuke kleding voor ieders beurs en er werd goed gebruik van gemaakt. Ook Blanke schoenen had de zaak geopend en veel dames hebben daar ook een bezoekje aan gewaagd. Op veler verzoek was ook Jambelle geopend. Zo kon men de gehele garderobe op elkaar afstemmen. Dit was een nieuwe opzet dit jaar. Reacties van de Novilon en vele andere dames:wat een gezellige avond, wat een sfeer.

Catering Jan van ’t Hooge, Brasserie het Raethuys, Kwekkeboom en de firma Dikkers Dranken zorgden voor de hapjes en drankjes. Viva Fleur had prachtige vazen met zowel zijde als verse bloemen gebracht en bood een mooi bloemstuk aan. Ook de samenwerkende sponsors boden allen iets aan zodat velen met een gevulde sponsortas huiswaarts keerden. De prachtige tas van Taska werd meteen op de schouder mee genomen. De Ronde van Drenthe bedankt eenieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Heeft u ook interesse?

De Ronde van Drenthe wil graag meewerken iets te organiseren. Dit was een zeer geslaagde avond met als hoogtepunt de terugkeer van de dame die meteen om 18.00 uur werd uitgekozen om een metamorfose te ondergaan en van de avond weinig had meegemaakt. De metamorfose werd  uitgevoerd door Haar Fashion, Douglas, Blanke Schoenen, Buining Mode en Jambelle Beenmode. De dame zag er dan ook fantastisch uit na een groot applaus ging eenieder tevreden naar huis.

ladies time 2010

donderdag 28 oktober 2010