Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Enkele reacties op de rondes

Complimenten Ronde van Drenthe 2014

Beste Femmy en Huub en alle medewerkers,

Hierbij nogmaals mijn complimenten en alle waardering voor wat jullie weer gepresteerd hebben met de Ronde van Drenthe dit jaar.

Vanuit Heerenveen, waar ik aanwezig was bij de wereldbekerfinale schaatsen, kon ik de live beelden via internet volgen van de Ronde van Drenthe voor vrouwen en mannen.

Het zag er werkelijk fantastisch uit. Tussen de schaatswedstrijden door, die live op de NOS werden uitgezonden, had ik genoeg tijd om de Ronde van Drenthe te bekijken. Dit gaf mij de mogelijkheid om vanuit Thialf Heerenveen uiteindelijk de samenvatting van de Ronde van Drenthe voor de NOS in te spreken. Deze samenvatting is zaterdag-avond uitgezonden.

Ook mijn collega's van de NOS waren zeer enthousiast over de professionele wijze waarop ook dit jaar de Ronde van Drente in beeld is gebracht. De wereldbeker wielrennen voor vrouwen is inmiddels een vaste waarde op de kalender geworden en het is niet voor niets dat tijdens een bijeenkomst vorig jaar van Marketing Drenthe, de ronde van Drenthe als een van de belangrijkste sportevenementen van de provincie werd gekozen. Het is een echte klassieker en Drenthe wordt er letterlijk en figuurlijk door op  de kaart gezet.

Ik hoop dat jullie de tijd hebben om een beetje bij te komen van de inspanningen en toch vooral ook na te genieten van een - met name door jullie onvermoeibare inzet - succesvol meerdaags evenement.

Met vriendelijke groet,

Herbert Dijkstra

Even een kort verslag van de zaterdag: Bij zowel de dames als heren busroutes is alles vandaag super gegaan. Bussen waren overal op tijd en verzorging tip-top. Routes waren ook niet te krap, perfect voorbereid dus. Veel complimenten gehad van de VIP gasten. We zullen onze uiterste best doen om er morgen weer zo'n geslaagde dag van te maken.

Met vriendelijke groet,

Geuko
Lanting Reizen
Stephensonstraat 8
7903 AV HOOGEVEEN

Thank you so much for all your work on the women's races. I'm a fan from England, and I love everything about Drenthe week - it is always incredible racing, and I love that I can watch it live, and follow the race with your twitter updates. I really appreciate it!
Sarah

Dear Huub van Issum, Thanks for a great experience to see your bike race World Cup Ronde van Drenthe 2014. Efficient and very well organized. A good and friendly atmosphere among the organizing committee and the many volunteers who did a great job for our sport. A very good example of an event at its best.

Sincerely,

Peder Pedersen
Member UCI Management Co

Hallo, Ik heb een geweldig weekend gehad in Drenthe. De organisatie was perfect.?Alles duidelijk aangegeven en goed bereikbaar. Mijn complimenten! Ik ben al bij veel wielerkoersen geweest, maar heb het ook wel eens anders meegemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Groeten vanuit Brabant,

Bram

maandag 24 maart 2014