Word ook sponsor

Opnieuw actie door Ronde van Drenthe

Gezien de successen van de voorgaande jaren zal ook dit jaar door de Ronde van Drenthe weer een actie worden georganiseerd.
U kunt o.a. kans kan maken op een  2 x 1 skiles bij Snow en Co, Gedempte Haven 7 in Roden.

Dit jaar verkopen wij voor het goede doel prachtige Ronde van Drenthe handdoeken. Deze zijn wit van kleur en van goede

Handdoek actie RvD 2015kwaliteit. Een handdoek kost € 5,- per stuk.

Voor dit bedrag ontvangt u naast een handdoek een lot waarmee u automatisch mee doet met de verloting die gehouden wordt na de Ronde van Drenthe. Hiermee maakt u kans op prachtige prijzen.
Heeft u interesse in deze handdoeken neem dan telefonisch contact op met mevr. Van Issum op tel. 0528-274583 of stuur een e-mail.

In voorgaande jaren was de opbrengst van de actie hoofdzakelijk bestemd voor het ziekenhuis Bethesda en verpleeg- en zorgcentrum Weidestein Hoogeveen, maar nu zal in iets breder verband de opbrengst worden verdeeld tussen Drentse ziekennhuizen en de afdeling Alzheimer van het Aleida Kramer Zorgcentrum in Coevorden.

Voor de opbrengst zullen goederen worden gekocht in overleg met de Drentse ziekenhuizen en Aleida Kramer Zorgcentrum.

Ook een gedeelte van het in schrijfgeld van de toerfietsers wordt hiervoor aangewend. De toertocht BRS Albert Achterhes wordt verreden op 15 maart a.s.
Via de Hoogeveense Courant en de site van de Ronde van Drenthe zal omstreeks eind april de opbrengst worden bekend gemaakt.
In de VIPbussen zal extra aandacht aan de actie besteed worden.