Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Familie- en toertocht Westervelds Mooiste

Zondag 12 maart 2017

Afstanden 35 km familietocht en 90 km toertocht. Start en finish vanuit Hotel Grand Café de Brink in Dwingeloo.

Ronde van Drenthe organiseert eerste familie- en toertocht vanuit Dwingeloo

In 2017 organiseert Stichting Ronde van Drenthe voor de eerste keer een familie- en toertocht vanuit Dwingeloo. Start en finish vindt plaats op de brink in Dwingeloo en is gelijk aan de dameswedstrijd Drentse 8 van Westerveld die ’s middags georganiseerd wordt. Routes zijn volledig bepijld. Verzorging bij start/finish en voor alle inschrijvers attentie na afloop. De route van de 90 km toertocht gaat grotendeels over hetzelfde parcours als de dameswedstrijd en bevat ook de beklimming van de VAMberg in Wijster. Met het deelnemen aan deze toerversie fietst u over de kuitenbijter die menig wielrenner en -renster in de finale van hun wedstrijd parten heeft gespeeld. U kunt nu zelf ervaren wat het is om deze berg te bestrijden! U kunt verder genieten van de mooie provincie Drenthe via mooie fietspaden en rustige binnenwegen.

Starttijden

De starttijd van de 90 km is tussen 08.00 - 08.45 uur en van de 35 km tussen 9:00 – 9:30 uur. Beide starten vanuit Hotel Grand Café de Brink, Brink 26 in Dwingeloo.
Verzorging bij start/finish is gratis. Was- en kleedgelegenheid na de tocht is bij de sporthal, Westeinde 1a in Dwingeloo. U kunt parkeren bij De Weyert, Weverslaan 1a in Dwingeloo.

Inschrijven

Kijk voor de mogelijkheden van inschrijving onder ‘inschrijving Westervelds Mooiste’ of direct via de volgende link, https://inschrijven.nl/formulier?id=2017031200180&ag=j&tl=nl. Voorinschrijvers maken kans op extra prijzen bij de verloting. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Drentse ziekenhuizen en Beatrix kinderziekenhuis in Groningen. Met uw inschrijfnummer maakt u tevens kans op een mooie prijs bij de verloting die na afloop van de Rondes van Drenthe wordt gehouden. De uitslag wordt ook bekend gemaakt op deze site.