Word ook sponsor

Speciale ‘Op Fietse’ tocht voor scholieren tijdens Ronde van Drenthe

Zaterdag 11 maart 2017

Start en finish vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen

Afstand plm. 35 km. Deelname is gratis!

Ronde van Drenthe organisatie Kidsroute

In het kader van ‘Op Fietse’ organiseren we voor de tweede keer tijdens de Ronde van Drenthe een speciale ‘Op Fietse’ tocht voor Drentse scholieren (basisonderwijs/voortgezet onderwijs) en hun ouders. Een speciale kidsroute van 35 km wordt uitgezet. De route gaat onder andere langs de VAM-berg. 

Je mag de tocht fietsen op je stadsfiets, racefiets of zelfs op je mountain-bike! Na afloop worden alle deelnemers gehuldigd en word je beloond met soep en een lekker broodje. Ook hebben we voor iedereen nog een leuk aandenken. Je kunt na afloop natuurlijk blijven kijken bij de Ronde van Drenthe om de echte wielrenners aan te moedigen!

Logo_ExcelKidsroute Ronde van Drenthe 

 Kidsroute Ronde van Drenthe 

Inschrijven

Zie jij het wel zitten om deze tocht te fietsen met je vrienden, broertje/zusje en/of je ouders? Geef je dan snel op via de volgende link: https://inschrijven.nl/formulier?id=2017031100180&ag=j&tl=nl

De starttijd op zaterdag 11 maart is tussen 09.00 - 09.30 uur vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen. Uiterlijk 09:30 dien je gestart te zijn i.v.m. sluiting van de VAM-berg om 11:00 uur. De controle bij de finish sluit om 14:30 uur.