Word ook sponsor

De Wolden E-biketocht

In 2017 organiseert Stichting Ronde van Drenthe voor de eerste keer een e-biketocht

In samenwerking met gemeente De Wolden is er een aantrekkelijke route speciaal voor e-bikes uitgezet. De route voert grotendeels door de gemeente De Wolden over mooie fietspaden en rustige binnenwegen waarbij u volop kunt genieten van de mooie provincie Drenthe. Routes zijn volledig bepijld. Verzorging bij start/finish en onderweg en attentie na afloop.De organisatie is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met TC De Peddelaars uit Hoogeveen.

Starttijden

De starttijd is tussen 09.00-09.30 uur vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen. De controle bij de finish sluit om 14:30 uur. Onderweg zullen enkele stempelposten worden ingericht. Verzorging bij start/finish is gratis. De andere controleplaatsen rekenen fietsvriendelijke tarieven. Eventuele was- en kleedgelegenheid na de tocht is bij Het Activum, Sportveldenweg 1 in Hoogeveen (sportpark Bentinckspark).

Route e-biketocht

Logo_ExcelRoute e-biketocht 

 Route e-biketocht 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de volgende link: https://inschrijven.nl/formulier?id=2017031100180&ag=j&tl=nl&vr=e De inschrijfkosten bij voorinschrijving zijn EUR 4,- per persoon. Op zaterdag 11 maart kunt u zich ook inschrijven.
De kosten zijn dan EUR 5,- per persoon. Voorinschrijvers maken kans op extra prijzen bij de verloting.  De opbrengst van de e-biketocht gaat gedeeltelijk naar het goede doelen.
Dit jaar is gekozen voor Drentse ziekenhuizen en Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Met uw inschrijfnummer maakt u tevens kans op een mooie prijs bij de verloting die na afloop van de Rondes van Drenthe wordt gehouden.
De uitslag wordt ook bekend gemaakt op deze site

Deelname op eigen risico en wij adviseren u een valhelm te dragen tijdens deelname aan de e-biketocht.