Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

 

Wie neemt deze Keien-trofee mee naar huis?

Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden. Maar liefst 4 kilometer stoempen over de Drentse kasseien! Wie durft de uitdaging aan? Naast eeuwige roem is er tevens een prachtige trofee te winnen. Die wil je toch graag in je prijzenkast hebben staan?
Inschrijving staat vanaf heden open voor jong en voor oud, voor geoefende en beginnende fietsers, voor stoere mannen én dappere vrouwen, kortom voor iedereen! Er zal in diverse categorieën gestreden worden. Inschrijven kan binnen de Toerversie van de Ronde van Drenthe, maar u kunt ook los alleen deelnemen aan Kleintje Parijs-Roubaix. 

Wat gaan we doen op zaterdag 11 maart?


Een heuse tijdrit, een race tegen de klok over maar liefst 4 kilometer Drentse Kasseien door het Valther Bos. Daar waar ’s middags de echte profs tijdens de Ronde van Drenthe over diezelfde keien ploeteren, daar levert u ’s morgens al uw topprestatie. Wie bedwingt er het snelst de Hel van het Noorden? Wie neemt de uitdaging aan? Wie neemt er een échte Keien-trofee mee naar huis?
Meer informatie treft u aan op www.valthegroningenvalthe.nl. inschrijven kan vanaf heden. Deelname is bij voorinschrijving 5 euro en op de dag zelf 6 euro. Er kan gestart worden tussen 9.00 uur en 11.30 uur vanaf de kantine van Valther Boys. De tijdrit maakt tevens deel uit van het programma Valthe 800 jaar.

Inschrijven 

Voor deelname binnen de Toerversie van De Ronde van Drenthe zie www.rondevandrenthe.nl