Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Veel schouders dragen Ronde van Drenthe

HOOGEVEEN - ,,De Ronde van Drenthe maakt een moeilijke tijd door," stelt organisatrice Femmy van Issum. ,,Maar met vereende krachten lukt het ook deze keer weer om alles in orde te krijgen voor de wielerronde. Door met alle sponsors en vrijwilligers de schouders eronder te zetten is de Ronde van Drenthe nog altijd springlevend." Sinds vrijdag heeft de organisatie van de wielerronde er een schouder bij in de vorm van een nieuwe sponsor: Hodij Coatings in Hoogeveen.

Tijdens de sponsormiddag, die vrijdag werd gehouden, ondertekenden Femmy van Issum namens de Ronde van Drenthe en directeur Egbert Oosterhof van Hodij Coatings het sponsorcontract. Van Issum:
,,Binnenkort wordt er in Emmen ook nog een mooi contract ondertekend. Dan wordt de Ronde Drenthe-breed gedragen." Ruim vijftig personen namen vrijdag deel aan de sponsormiddag die Van Issum had georganiseerd. Met een bus van Lanting Reizen reisde de groep eerst af naar Friesland. Na een interessante rondleiding bij Batavus in Heerenveen namen de sponsors ook een kijkje achter de schermen bij de nieuwe sponsor, Hodij Coatings aan de Industrieweg in Hoogeveen. ,,Heel erg interessant," benadrukt Van Issum enthousiast.

Vervolgens werd de sponsormiddag afgesloten met een diner in de nieuwe ontvangstruimte van de coating- en lakkenleverancier.  De heerlijke gerechten, waaronder enkele snacks van Beckers, werden geserveerd door cateraar Van Regteren.

Foto André Weima

woensdag 19 december 2012