Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Koningin ontmoet de Keizer

Bijzondere ontmoeting vanmiddag in het VIP-dorp bij het WK-wielrennen in het Oostenrijkse Innsbruck. Femmy van Issum, voorzitter van de Ronde van Drenthe, liep voor de wegwedstrijd van de vrouwen, de voormalige ‘keizer van de sprint’ Mario Cipollini tegen het alom geprezen lijf.

Cipollini (51) behaalde in zijn carrière 191 overwinningen bij de profs en werd in 2002 in het Belgische Zolder Wereldkampioen op de weg. Als materiaalsponsor van het UCI World Tour Team ‘Alé Cipollini’, het vrouwenteam rijdt op fietsen van het merk Cipollini, duikt hij nog regelmatig in de wielerwereld op. 

Van Issum gooide al haar charmes in de strijd om ‘Mooie Mario’ te verleiden bij de volgende editie van de Ronde van Drenthe lijfelijk aanwezig te zijn. Het kan nog een mooie lente worden.

Vanavond wordt er vooral veel gepraat in Innsbruck. Zo had de voorzitter van de Ronde van Drenthe al een ontmoeting met UCI-baas David Lappartien. Op de foto zien we de Franse UCI-voorzitter rechts. Links, naast Van Issum, Philip Chevalier, oud werknemer UCI en nu Directeur Général délégué van het ‘AG2R LA Mondiale Pro Cycling Team’.

Van Issum (links) en Cipollini poseren voor de camera

UCI Voorzitter David Lappartien (rechts), Philip Chevalier (links), oud werknemer UCI