Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Extra voordelig inschrijven toerversie Ronde van Drenthe

Op zaterdag 14 maart 2020 kunt u ervaren hoe het is om zelf de meest markante delen van de route van de Ronde van Drenthe te rijden. Voel waarom de beklimming van de vernieuwde VAM-berg nu nog meer pijn gaat doen en ontdek keienstroken die tot nu toe voor iedere wielerliefhebber verborgen zijn gebleven. Natuurlijk kunt u kiezen voor het naastgelegen fietspad maar voor het echte Ronde van Drenthe gevoel pakt u alles mee! Als de profs en de deelneemsters aan de Worldcup voor de vrouwen over hetzelfde parcours daveren weet u precies hoe dat voelt!

T/m zondag 8 maart a.s. kunt u nog voorinschrijven tegen een extra voordelig tarief. Afstanden 55, 100 en 125 km. De start en finish zijn bij het gemeentehuis in Hoogeveen. Routes zijn volledig bepijld en u wordt bij start/finish en onderweg perfect verzorgd. Aan de achterzijde van het gemeentehuis (parkkant) kunt u uw rugnummer afhalen. Bij de start wordt u ontvangen met koffie en koek en  muzikale klanken. Bij de finish zal er soep met een broodje klaar staan. Na afloop ligt er een speciale attentie voor u klaar.

De starttijd van alle afstanden is tussen 08.00-09.00 uur . Uiterlijk 09:00 dient u gestart te zijn i.v.m. sluiting van de VAM-berg (om 13:00 uur!). De controle bij de finish in Hoogeveen sluit om 14:30 uur. Onderweg zullen stempelposten worden ingericht. Verzorging bij start/finish is geheel gratis. Onderweg langs de route worden er fietsvriendelijke tarieven berekend. Was- en kleedgelegenheid vindt u bij Het Activum, Sportveldenweg 1 in Hoogeveen (Sportpark Bentinckspark).

Inschrijven kan hier:

https://www.rondevandrenthe.nl/goede-doel/inschrijving-toerversie

De organisatie van de Toerversie Ronde van Drenthe is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met Tourclub De Peddelaars uit Hoogeveen.