Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Download de Ronde van Drenthe App

Blijf op de hoogte van Ronde van Drenthe via de speciale App Ronde van Drenthe. De Ronde van Drenthe App werd dit (2016) osn aangeboden door onze internet sponsor dotsolutions uit Hoogeveen. Het internet bedrijf dotsolutions is al jaren lang sponsor van de Ronde van Drenthe en daar zijn wij als organisatie Ronde van Drenthe trots op.

Ronmde van Drenthe App Dotsolutions

Fullservice Internet Specialist

Het bedrijf dotsolutions is een fullservice internet specialist en is gevestigd in Hoogeveen, dotsolutions bouwt allerlei soorten webapplicaties van eenvoudige websites, webwinkels tot oplossing om de adminstratie van een bedrijf verder te automatiseren en te ontwikkelen waaronder agenda's, offerte systemen, hypotheek berekeningen en stem systemen.

Al sinds 2018 is dotsolutions sponsor van de Ronde van Drenthe en daar zijn de eigenaren van dotsoltions trots op, "de Ronde van Drenthe zet de provincie op de kaart en daar wil je graag bij horen, aldus Herold Velema en Jan Leijssenaar die samen eigenaar zijn van het internet bedrijf.
 

Dotsolutions Hoogeveen

Bij dotsolutions werken 10 tot 12 internmet specialisten die dagelijks werken aan de mooiste internet oplossingen, vanaf april 2015 is dotsolutions gevestigd aan de Industrieweg 23 te Hoogeveen, waar sprake is van een Internet Fabriek en wordt samengewerkt met HBO opleidingen in Zwolle, Groningen en Emmen om jonge specialisten mede te mogen opleiden voor het internet vak.