Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

App Ronde van Drenthe nu verkrijgbaar

Hoogeveen - Gisteravond was de sponsor presentatie van de Ronde van Drenthe 2016 bij !Pet in Hoogeveen. Tegelijkertijd was er de lancering van de Ronde van Drenthe app ontwikkeld door dotsolutions.
 

rondevandrenthe-nieuws-app-lancering


Altijd en eenvoudig op de hoogte van de Ronde van Drenthe met onze app
 

Op maandag 1 februari 2016 heeft de organisatie van de Ronde van Drenthe weer een sponsor presentatie gegeven bij !Pet. Tegelijkertijd was er de lancering van onze app. Jan Leijssenaar was als eigenaar van internet bureau dotsolutions aanwezig en lanceerde samen met Ronde van Drenthe voorzitter Femmy van Issum de nieuwe app.

Via de app houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Ronde van Drenthe en kunnen onder andere routes, deelnemers, uitslagen, nieuws en foto's worden bekeken. Daarnaast ontvangen de gebruikers van onze app speciale informatie en ontwikkelingen die u alleen ontvangt wanneer de Ronde van Drenthe app is geïnstalleerd.

Gert Jacobs, bekend als ex prof wielrenner en nu onder andere gast van Tour Du Jour van RTL7 riep iedereen op om de app te downloaden en twitterde het ook rond.
 

Verkrijgbaar in de App Store en Google Play
 

De Ronde van Drenthe app is geschikt voor zowel iOS als Android apparaten en is vanaf nu verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play
 

bekijk meer nieuws