Pagina wordt geladen ...
Word ook sponsor

Handbike Toertocht Ronde van Drenthe

 

Zaterdag 16 maart 2019

 

Na een succesvolle eerste editie in 2016 organiseert de Ronde van Drenthe op zaterdag 16 maart 2019 opnieuw een handbike toertocht. De route voert langs authentieke Drentse dorpen en landelijke weggetjes en uiteraard is de vernieuwde VAM-berg in het parcours opgenomen. Als de volgende dag de profs en de deelneemsters aan de Worldcup voor de vrouwen over hetzelfde parcours daveren weet u precies hoe dat voelt! Voor de minder geoefende deelnemer is er een omleidingsroute zonder de beklimming van de VAM-berg.

Afstanden plm. 35 en 55 km. De start en finish zijn bij Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen. Routes zijn volledig bepijld en u wordt bij start/finish en onderweg perfect verzorgd. Na afloop ligt er een speciale attentie voor u klaar. Deelname is gratis!

De starttijd van de afstanden is tussen 09.00 - 09.30 uur vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen. Uiterlijk 09:30 dient u gestart te zijn i.v.m. sluiting van de VAM-berg om 13:00 uur. De controle bij de finish sluit om 14:30 uur.

Onderweg zullen stempelposten worden ingericht. Verzorging bij start/finish is geheel gratis. Onderweg langs de route worden er fietsvriendelijke tarieven berekend. Was- en kleedgelegenheid vindt u bij Het Activum, Sportveldenweg 1 in Hoogeveen (Sportpark Bentinckspark).

GRATIS inschrijven via de volgende link: Aanmelding handbike

Voorinschrijvers maken kans op extra prijzen bij de verloting. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar het goede doelen. Dit jaar is gekozen voor Drentse ziekenhuizen en Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. De uitslag van de verloting wordt na afloop van de Ronde van Drenthe, o.a. via deze website, bekend gemaakt.

De organisatie van de Toerversie Ronde van Drenthe is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met Tourclub De Peddelaars uit Hoogeveen.