Word ook sponsor

Handbike Toertocht Ronde van Drenthe

Zaterdag 10 maart 2018

Start en finish vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen

Afstand plm. 35 en 65 km. Deelname gratis!

Na een eerste editie in 2016 organiseert de Ronde van Drenthe opnieuw een handbike toertocht. De route voert langs authentieke drentse weggetjes en uiteraard is de VAM berg in het parcours opgenomen. U kunt nu zelf ervaren wat het is om deze berg te bestrijden! Voor de minder geoefende deelnemer is er een omleidingsroute om de VAM berg.

Routes zijn volledig bepijld en worden plm. een week vantevoren op de site gezet. Verzorging bij start/finish en onderweg en attentie na afloop.

De organisatie is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe i.s.m. Sport Drenthe en toerclub De Peddelaars uit Hoogeveen.

De starttijd van de afstanden is tussen 09.00 - 09.30 uur vanuit Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen. Uiterlijk 09:30 dient u gestart te zijn i.v.m. sluiting van de VAM-berg om 13:00 uur. De controle bij de finish sluit om 14:30 uur.

Op de VAM berg is een stempelpost en verzorgingspost ingericht. Verzorging bij start/finish en op de VAM berg is gratis. Was- en kleedgelegenheid na de tocht is bij Het Activum, Sportveldenweg 1 in Hoogeveen (sportpark Bentinckspark).

Schrijf u gratis in voor deelname via de volgende link: Aanmelding handbike

Voorinschrijvers maken kans op extra prijzen bij de verloting.

Met uw inschrijfnummer maakt u tevens kans op een mooie prijs bij de verloting die na afloop van de Rondes van Drenthe wordt gehouden. De uitslag wordt ook bekend gemaakt op deze site.